注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

]Reflex[

生活·绘画·股票·随拍·奇门·六壬·命理

 
 
 

日志

 
 
 
 

2010-1-23丁丑 丁卯日  

2010-01-23 22:35:21|  分类: 风水 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
又病喇,又多嘢做,继续无收成,黑!
近来换咗啲教材,奇门上手快慢,好睇边个老师写,写得精唔精简.
同朋友玩“射覆”,即系不见面,估对方手上有乜物件的游戏,还好有多少准绳度,证实呢个世界,的确有啲嘢系存在,咪以为我识通灵,只不过呢个时辰内,人嘅意思会受到大势影响,手上拿嘅嘢都注定,而我只系用物以类分咁估出嚟。但系胶物体形态万变暂时分析唔到。
写写下,又有人摧我做嘢喇,88。
  评论这张
 
阅读(94)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017