注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

]Reflex[

生活·绘画·股票·随拍·奇门·六壬·命理

 
 
 

日志

 
 
 
 

2009-7-15辛未月 辛酉日  

2009-07-15 19:46:34|  分类: 日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
辛未月即系土生金加上仲系金金日金气旺到爆,忌金之人会破财,即系我啦!已经很醒地买咗台新手机,应咗个劫,自己使钱总好过俾人劫财嘅。股市赚到就会大方少少啦,虽然怀念部DOPOD,但再从头买一部就触境伤情,于事换个风格买第种啦。
另外好似我妈咁,命格用神同我一样,又系忌金,但佢就俾人呃紧,将会系大数目,我同老豆都制止唔到,一日都系啲保健仪器,死SALES针茶递水咁向我妈落药足足几个月,要佢买果啲能医百病嘅XXXX治疗仪,试想下,日日去试部机,已成习惯,一切都成咗依赖添,仲有SALES用咁耐时间培养出信赖,佢哋讲嘅嘢,已经亲过亲生仔女,我讲乜点劝都劝佢唔掂,我同老豆吃饭阵同佢做理想工作,但非常坚持,佢将要出手喇,成万几银!!大家帮手谂谂方法!!
  评论这张
 
阅读(105)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017