注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

]Reflex[

生活·绘画·股票·随拍·奇门·六壬·命理

 
 
 

日志

 
 
 
 

2009-6-28庚午月 甲辰日  

2009-06-28 14:19:07|  分类: 日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
哎呀,以后唔好叫短发嘅发型师剪发,佢一定想你用佢果套,痴线嘅,咁短,我点出街呀!!!!想唔GEL嘢都唔得……
今个月个特别长闰月㖞,又例行记载一下,吉凶参半,收入比上个月少,犯嘅错都多,自然用钱补回失误啦,电脑故障都唔少同有啲生意我明白无能力赚就唔好去赚嘞,一条动画片头,要装AE先做到,奈何屋企部机已经系4年前嘅产物,追唔上硬件嘅要求,唯有放手,放开所有。
朋友都以为我万能,以前或者系,近十年都系行食伤运,已将我锋芒收起,讲求心灵进修,无再研究软件技巧,做实事都吃力不讨好,仲要自己先破财再进帐,到头只系赚到器材。又伤情谊多多阻滞咁。换个角度睇,何必一定要做。近都铺路,公交改路线,有人憨居居咁等一部唔会嚟嘅车,佢衰唔关心新闻又逢小人将改道通知撕去,此乃命也,我虽知但都唔讲,衬热闹陪佢哋等,果然有人群效应,等越嚟越多人怨四起后先斯斯然离去。行多个站就有大把车坐,又可以走一片未行过嘅路,天气凉爽心情极好!!
  评论这张
 
阅读(180)| 评论(11)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017