注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

]Reflex[

生活·绘画·股票·随拍·奇门·六壬·命理

 
 
 

日志

 
 
 
 

2009-4-14戊辰月 己丑日  

2009-04-14 23:37:14|  分类: 日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
又俾人扒我嘢,又系佢,我认得!!!好采无损失,但又无证据捉佢,只用野兽眼神掘住佢,要记住,发生嘅事又可以做统计。
4月土性很旺特别系牛年,再睇时辰好多从势格和专旺格,呢个月出世好多时都个性很硬的,八字啲性格好多难记,有时要靠星座嘅嚟记,好似又得……。其实人哋问我佢几时有运行,我都唔想答,因为绝望惨过贫穷,俾你知道 又改变唔到,又唔可以提早,如果知道原来已经行完运,咁打击咪仲大,太残忍喇。人生缘至缘尽,发财破财,原来就系8个字注定,当中刑冲暗克,改变咗起伏,真系有点儿嬉又无奈。
今个月土咁旺对我就不吉,太多小人,而且又行紧蠢运,明明有钱收,捉鹿都唔识脱角,收少咗呀!!!憎自己,点解数口唔精啲。啲小人又多多事干,我知你新上班好想表现自己,但系你都唔好当我系你公司嘅打杂,讲做乜就同你做乜先得架,唔好自把自为,执住少少嘢,咬文嚼字咁改来改去啦。你好多时间,但我无啊,打开门口唔系专为你服务架!!


  评论这张
 
阅读(50)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017