注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

]Reflex[

生活·绘画·股票·随拍·奇门·六壬·命理

 
 
 

日志

 
 
 
 

2009-11-18乙亥月 丁卯日  

2009-11-18 00:10:14|  分类: 日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
两部电脑都在冬天倒下,好烦,几识保养系统都无用,都敌唔过两样嘢,散热风扇、电源。咁啱呢个月无收入,又买咗镜头。仲要买鞋,买櫈,买衫,买裤,赤字中。仲系笔记本呢样先烦,平时自己换都得,呢个要开壳,佛山又无维修部,杂牌风扇得唔得架。目前只好远离电脑,背书中。

仲有老人家已经听我劝,唔再信电台嘞,应该好快在亲戚中传开,我救咗唔少人,功得无量。
好人好报,今日只股票涨停咗,唔该听日都再俾个涨停我啦!钱钱
  评论这张
 
阅读(36)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017